Klanttevredenheid

Ons bedrijf, dat u de onweerstaanbare kaassmaak brengt, bedient met een productiefaciliteit die volledig voldoet aan de internationale kwaliteitsnormen. Ons bedrijf, altijd toonaangevend op het gebied van kaas, bevat geen toevoegingen of bewaarmiddelen in de kazen die het op hygiënische wijze produceert. Onze kazen, die kwaliteit en smaak samen bieden, voldoen volledig aan de gestelde gezondheidseisen.

Wat kaas betreft, kunt u kiezen wat u wilt uit ons uitgebreide assortiment boom, en u kunt in korte tijd de smaak krijgen die u mist. Onze kazen worden u in alle opzichten onder onze verzekering aangeboden en we garanderen u dat ze u de smaak zullen geven waarnaar u op zoek bent. Na ontvangst van uw bestellingen onderneemt ons bedrijf snel de nodige stappen en levert deze zo snel mogelijk bij u af. Sinds de eerste dag dat we begonnen te werken, hebben we gewerkt door het principe van klanttevredenheid tot ons doel te maken binnen het kader van ons begrip van service dat geen concessies doet aan kwaliteit.

Onze bedrijfsgarantie gaat in direct na uw kaasbestelling en loopt door tot het door u beoordeelde stadium na levering van de kaas. Als er een probleem is in de verzendfase van de kaas of als deze na levering om welke reden dan ook niet bevallen is, nemen wij onze producten zonder voorwaarden terug. Het geretourneerde product wordt ofwel vervangen door een nieuw of een ander product, of er vindt een terugbetaling plaats in overeenstemming met uw verzoek. Ons bedrijf stelt geen voorwaarden bij het terugbetalen van de vergoeding, en retourneert de volledige vergoeding zonder enige aftrek.

Vervoer

Ons bedrijf doet er alles aan om de door u gekozen producten zo snel mogelijk bij u af te leveren. Toen we met onze vestiging met een kleine capaciteit per dag produceerden, hebben we bij de overgang naar grootschalige productie ook vooruitgang geboekt op het gebied van uitlevering. Om ervoor te zorgen dat u in korte tijd zonder problemen de smaak bereikt waarnaar u op zoek bent, voeren wij de leveringen uit met ons eigen voertuig of per vracht die zo snel mogelijk wordt afgeleverd. Met onze speciaal ingerichte koelwagens leveren wij onze producten zoals kaas, kwark en boter zonder enige negativiteit bij u af. Bovendien worden onze producten tijdens verzending per vracht over het algemeen gemaakt met vrachtvoertuigen die geschikt zijn voor productverzending. Wij leveren onze producten aan u in een koude thermogel en vacuümvorm. De productleveringsprocessen, die we eerst in Nederland zijn gestart, zijn uitgebreid met de toename van de productie en de komst van bestellingen uit buurlanden. Vandaag leveren we in de snelst mogelijke tijd aan landen als Duitsland, Frankrijk en België, maar ook aan Nederland. Onze producten, die worden gegarandeerd door de naam van de eerste bestelling, worden zorgvuldig bewaard tot ze worden afgeleverd. Door de consument rechtstreeks te bereiken zonder tussenkomst van een groothandel, voorkomen we alle problemen die zich vanaf het begin kunnen voordoen. De producten die u uit verschillende producten heeft gekozen, bereiden wij zorgvuldig voor, rekening houdend met uw smaak, en verzenden ze met dezelfde zorg. In deze betekenis;

Wij bieden service met ons professionele werkende team.
Onze voertuigen en de vrachtbedrijven waarmee we samenwerken zijn geschikt voor bezorging.
Wij leveren de producten in korte tijd direct bij u af.

We tonen de nauwgezetheid en zorg die we hebben getoond in elke productiefase bij elke stap van levering. Door een probleemloze transportservice te bieden, zorgen we ervoor dat de producten met de gewenste smaak en tegen de laagste kosten bij de consument worden afgeleverd. U vindt het door u gekozen product in ons brede productportfolio en wordt zonder moeite bij u thuis bezorgd, klaar voor gebruik in uw keuken. Ons bedrijf, dat klanttevredenheid sinds de eerste dag in producttransport als doel heeft gesteld, zorgt ervoor dat elke fase van de bestelling van de klant soepel verloopt en op een hygiënische en gezonde manier wordt geleverd.