Retouren

Bij Güzelyayla streven wij voortdurend naar de hoogst mogelijke klanttevredenheid. Toch kan het eens voorkomen dat u niet tevreden bent over ons product. Wij stellen onze klanten in de mogelijkheid om hun bestelling binnen 14 dagen retour te sturen. Dit heeft uitsluitend betrekking op onze standaardproducten. Kaas- en boterproducten die op maat zijn aangepast naar de wensen van een klant, kunnen helaas niet meer retour worden genomen. De verzendkosten voor retouren komen voor rekening van de klant.

Voorwaarden voor retouren
Producten die ongefrankeerd, beschadigd en/of (deels) gebruikt zijn, worden niet retour genomen. Zodra aan deze voorwaarden is voldaan, wordt het bedrag van de geretourneerde producten na ontvangst door Güzelyayla zo spoedig mogelijk terugbetaald. Hier kunnen enkele dagen overheen gaan.

Voorwaarden voor een retourzending zijn als volgt:
• Het product mag niet (deels) gebruikt zijn;
• Het product mag niet (deels) beschadigd zijn;
• De originele labels moeten nog zijn bevestigd aan het product;
• Het product dient in de originele verpakking geretourneerd te worden.

Wij adviseren onze klanten voorafgaand aan een retourzending eerst contact op te nemen met onze klantenservice door een e-mail te sturen naar info@guzelyayla.nl, met daarin uw besteloverzicht en uitleg waarom u uw product(en) wenst te retourneren. Na akkoord door onze klantenservice, kunt u uw product(en) retourneren naar onderstaand adres:

Güzelyayla V.O.F.
T.a.v. Klantenservice
De Hork 16
5431 NS CUIJK
Nederland (The Netherlands)