Turkse vezelige cecil kaas

1000 gram

13,00 incl. btw

Turkse vezelige cecil kaas

Beschrijving

Turkse vezelige cecil kaas van Güzel Yayla

is vervaardigd uit gepasteuriseerde koemelk. Deze vezelige kaas wordt handmatig in meerdere slierten getrokken. Güzel Yayla vezelige cecil kaas biedt een unieke smaak aan het gehemelte met zijn smaak en consistentie. Deze kaas is ideaal om in diverse maaltijden de bereiden, maar ook heerlijk voor op de borrelplank of op de ontbijttafel. De bereidingswijze is ambachtelijk en de cecil kaas bevat puur en alleen natuurlijke ingrediënten zonder additieven.
De reputatie van Turkse vezelige cecil kaas begon als een lokale smaak, maar bereikt nu de grenzen van de wereld. Hetgeen wat deze kaassoort onmisbaar maakt, is zowel de smaak als het gemak dat het te bereiden is in diverse gerechten. Mihlama is daar een voorbeeld van, of op de pizza of in panbrood. Het wordt vaak gebruikt bij het maken van champignon-kaasbroodsoufflé. Daarnaast wordt deze kaas direct geconsumeerd aan ontbijttafels als ook op sandwiches.

Het vertrouwen in ons product.

Vezelige cecil kaas van Güzel Yayla bevat een hoge hoeveelheid eiwit. Het heeft een rijk gehalte aan calcium. Het helpt om te voldoen aan de behoefte van het lichaam aan fosfor. Door deze ingrediënten heeft deze kaassoort een positief effect op de gezondheid. Al vanaf de eerste dag dat we met de productie begonnen, streefden we voor de productie van kaas die onze klanten met vertrouwen kunnen kopen en consumeren. We zijn blij u te kunnen dienen op gebied van smaak én gezondheid. Mochten er onverhoopt nog onduidelijkheden of vragen zijn, dan kunt u ons tijdens kantoortijden bereiken. Onze contactgegevens vindt u hier. Liever Whatsapp berichtje sturen? Klik dan hier.

Wist je dat wij ook Turkse vezelige cecil kaas van Güzel Yayla in combinatie met ricotta verkopen? Hier vind je daar meer over.


Allergenen: lactose
Dieet: vegetarisch
Ingrediënten: koemelk, zout en microbieel stremsel. Gekoeld bewaren (max. +6o C)

 

Extra informatie

Gewicht 1000 g

© 2021 Güzelyayla. Alle rechten gereserveerd.